Valikko Sulje

Rautjärvi

Maksuton digituki

Etelä-Karjalan Kylät ry / Digitie-hanke

Kylätoimijoiden digiosaaminen ajan tasalle -koulutukset, lisätietoja

Digitie-hankkeessa kylätoimijoille ja muille aktiiveille on tarjolla runsaasti digitaitoja vahvistavia maksuttomia koulutuksia, joista kukin yhdistys tai yksittäinen kyläaktiivi voi valita tarpeensa mukaan. Ohjaus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä lähikoulutuksena, mutta se on mahdollista järjestää myös etänä.

Lisätietoja: Hanketyöntekijä Jani Valtonen, 0400 265 795, ekkylat.tuki@gmail.com

Nordea

Henkilökohtaista digiopastusta Lappeenrannan ja Imatran konttoreilla. Voit varata ajan puhelimitse Nordea Asiakaspalvelusta 0200 3000 (pvm/mpm) ma–pe 8–20 ja la–su 9–17. Nordea toteuttaa pienryhmille digiopastustilaisuuksia myös etänä. Ole yhteydessä, niin mietitään, mikä opastusmalli sopisi juuri teille.

Lisätietoja

OP Etelä-Karjala

Digiopastusta pankin omissa toimipisteissä, tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Voit myös pyytää OP Etelä-Karjalan edustajat vierailulle eri tilaisuuksiin kertomaan pankin sähköisistä palveluista.

Lisätietoja OP:n digitaalisista palveluista, yhteystiedot ym. op.fi/etela-karjala

Rautjärven kirjastot

Maksutonta tukea kaikille. Neuvontaa annetaan kirjastojen e-aineistojen käytössä, sähköisessä asioinnissa sekä tiedonhaussa. Apua annetaan kirjastohenkilökunnan kykyjen mukaan myös esimerkiksi tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä.                               

Otathan huomioon, että henkilöstö ei ole IT-alan ammattilaisia, vaan tarjolla on vertaistukea tietotekniikan aktiivikäyttäjiltä.

Lisätietoja: Kaisa Myllymäki, puh. 040 506 3893, kirjasto@rautjarvi.fi

Paikka: Rautjärven pääkirjasto, Roihankatu 6, 56800 Simpele
Aika: Ma–ti 10–19, to–pe 10–16

Paikka: Asemankirjasto, Mikonkatu 4 B 30, 56610 Rautjärvi
Aika: Ke 13–19

Saimaan ammattiopisto Sampo / SampoMobiili

Liikkuva oppimisympäristö, joka tarjoaa muun muassa IT-tukea yksityishenkilöille ja yrityksille Etelä-Karjalan alueella.

Toistaiseksi toiminta on tauolla koronatilanteen vuoksi.

www.sampomobiili.fi

Maksullinen digituki

IT-tuki Arto Karisuo

Maksullista apua ja opastusta tietokoneille ja älylaitteille. Kotikäyntejä Rautjärvellä, Parikkalassa, Ruokolahdella ja Imatralla.

Lisätietoja: www.naturalfinland.fi

Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen

Maksullista, käytännönläheistä tietotekniikkapalvelua. Kotikäyntejä Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa.

Lisätietoja